Salt to content
 

Săptămâna Educației Globale

Săptămâna Educației Globale este o campanie de sensibilizare la nivel European. Editia de anul acesta a avut ca tema:“It’s our world! Let’s take action together! Este lumea noastra! Să actionam împreună! se concentrează pe probleme de mediu (poluarea-reciclarea), drepturile copiilor si ale adolescentilor, diversitate și cooperare, pace, durabilitate și încurajează solidaritatea, dialogul intercultural și învățarea de la egal la egal.

Elevii și cadrele didactice de la Școala Gimnazială Josenii Bargaului au marcat această Săptămână a Educației Globale cu scopul de a dezvolta o comunitate de învățare în care se încurajează cooperarea, toleranța și în care să se dezvolte abilități pentru o cetățenie globală participativă.

Beneficiari au fost toti elevii școlii noastre de la clasele pregatitoare până la clasa a VIII-a. Profesorii acestora au propus și au participat la activități interesante și instructive, copiii realizand impreună cu dascălii lor adevărate creații plastice, artistice, literare sau digitale.
 

 

 

Acest site utilizează cookies pentru o mai bună funcționare și optimizare. Vă rugăm să vă exprimați acceptul sau refuzul cu privire la acest aspect. Vă mulțumim! AcceptăCiteste mai multRespinge
Protecția Datelor Personale